Mandag, 15. oktober 2018 - af Ulrik Ulriksen

Efterårshygge: Isabella og Christian legede med Josephine og Vincent

Kronprinsparrets fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine legede begejstret med hinanden, da de besøgte et helt særligt sted sidste efterår. Nyd gensynet med kronprinsfamiliens besøg i LEGO House.
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary overraskede alle, da de sidste efterår ankom sammen med deres fire skønne børn, prins Christian, prinsesse Isabella, samt tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine til LEGO House i Billund.  Børnene havde ikke stået i det officielle program i forbindelse med åbningen af huset.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

En dejlig efterårsdag for børnene

Det blev til en dejlig efterårsdag med masser af leg for de kongelige børn, der storhyggede fra start til slut.   
  Allerede den festlige åbningsceremoni med sang, små Lego-film og smarte fodboldtricks morede børnene. Og så blev der ellers skruet op for legen, som Isabella og Chriostian førte an i, mens tvillingerne Josephine og Vincent hurtigt fulgte trop.

 

Læs BILLED-BLADET i denne uge

I det nummer af BILLED-BLADET, som er på gaden nu, kan du nyde de helt nye billeder af kronprinsesse Mary og hendes fire børn, som forleden nød en forrygende eftermiddag i det smukt Halloween-pyntede Tivoli.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden