17. okt. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Efterårshygge: Isabella dansede på Tivoli-tur med Mary og Christian

Nyd et herligt gensyn med prinsesse Isabella, som i Tivoli havde en forrygende oktoberdag med sin mor og storebror samt et par jævnaldrende venner.

Kronprinsessen og hendes to ældste børn prinsesse Isabella og prins Christian var for et par år siden en efterårstur i Tivoli og i Glassalen, hvor de oplevede Eventyrteatrets musical Eldorado.

I pausen mellem første og anden akt af forestillingen optrådte Isabella med sit eget sang- og danseshow udenfor Glassalen.

Isabella sang og dansede

De nærmeste tilskuere var Mary og erhvervsmanden Fritz Schur samt BILLED-BLADETs udsendte.

Alle nød at se på den lille eventyrprinsesse på seks år, mens hun hoppede og sprang og trallede til den helt store guldmedalje.

Se de nye billeder af Mary og børnene i Tivoli

I BILLED-BLADET i denne uge får du en fyldig reportage med helt unikke billeder af Isabella, prins Christian og kronprinsesse Marys seneste oktober-besøg for nylig i Tivoli, hvor de også havde tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent med for at se Eventyrteatrets musicalforestilling ”Den Magiske Maske”.

Se alle de helt nye billeder og læs alt om Mary og hendes fire børns hyggelige efterårstur i Tivoli i BILLED-BLADET, som er på gaden netop nu.

Læs mere om: