Fredag, 25. maj 2018 - af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Mary og børnene i topform før lørdagens store fødselsdagsfest

Ugen op til kronprins Frederiks 50-års fødselsdag lørdag 26. maj har været helt forrygende. Mary og børnene er derfor i absolut topform før den store fødselsdagsfest, som de tog hul på med Royal Run-løbet.

Der var fest, farver og store smil samt helt nye opvarmningsøvelser på programmet, da kronprinsesse Mary og hendes fire børn varmede op til lørdagens store fødselsdagsfest på Amalienborg ved at stille til start i familieudgaven af Royal Run i København.

Frederik løb Royal Run i Jylland, mens hans elskede familie repræsenterede kongehuset i København.

Det kongelige hold bestående af Mary, Christian, Isabella, Vincent og Josephine førte det store familiefelt an, da startskuddet gik på Gammel Kongevej på Frederiksberg.

Kronprinsesse Mary og børnene fik medaljer

Familieløbet var lige i Frederiks ånd ifølge Mary, og kronprinsen ville nok også have nydt at se, hvor flot især prins Christian gennemførte løbet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Prins Christian var første kongelige over målstregen i en flot tid på 7 minutter og 35 sekunder. Lidt efter kom prinsesse Isabella og senere resten af det royale familiehold.

Alle kongelige fik fine medaljer, og det var en perfekt indledning på en uge fyldt med fest op til Frederiks 50-års fødselsdag 26. maj. Lørdag den 26. maj klokken 12.00 er Mary og børnene ved kronprins Frederiks side, når han træder ud på balkonen på Amalienborg for at hilse på danskerne.

Se Mary og børnene sætte gang i familieløbet i denne video, og glæd jer til ugens udgave af BILLED-BLADET med en masse skønne billeder fra Royal Run-festen i anledning af kronprins Frederiks 50-års dag.

Husk også at I kan følge med i fødselsdagsfesten for Frederik lørdag 26. maj her på billedbladet.dk

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden