Lørdag, 19. september 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Elegant Benedikte i højt humør på særlig dag

Prinsesse Benedikte 

Prinsesse Benedikte 

Foto: Lars H. Laursen
Prinsesse Benedikte tog sig i weekenden god til at opleve udstillingen om verdens første kvindelige, folkevalgte præsident.

Septembersolen strålede om kap med prinsesse Benedikte, da hun i weekenden kom til Nordatlantens Brygge på Christianshavn.

Her skulle hun blandt andet se udstillingen om Vigdis Finnbogadóttir, som blev verdens første folkevalgte, kvindelige præsident, da hun vandt det islandske præsidentvalg i 1980.

Prinsesse Benedikte nød særlig udstilling

Udstillingen kan ses i anledning af, at det er fyrre år siden, Vigdis Finnbogadóttir blev valgt til præsident, og så fyldte hun også 90 tidligere på året. Udstillingen fokuserer på hendes alsidige arbejde gennem mange år samt hendes store indsats på en række forskellige områder.

Prinsesse Benedikte var i godt humør og tog sig god tid til at opleve udstillingen om den tidligere islandske præsident, som hun tidligere selv har mødt. 

Efter at have set udstillingen var prinsessen med til møde i verdensspejderorganisationen Olave Baden-Powell Society, som hun har været protektor for, siden den blev grundlagt i 1984. 

Prinsessen var sommerligt og elegant klædt på i en laksefarvet nederdel med matchende cardigan samt en turkis skjorte. 

Prinsesse Benedikte

Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden