Derfor er prinsesse Benedikte så meget i Danmark

Foto: Hanne Juul
For prinsesse Benedikte er der de næste uger masser af spændende opgaver på programmet i Danmark.

Prinsesse Benedikte elsker at være i Danmark, selvom hun også har helt særlige bånd til Berleburg i Tyskland, hvor hun har nydt så mange gode oplevelser med sin mand og børn.

Prinsesse Benedikte bor på Amalienborg

Den seneste tid har Benedikte været i Danmark, hvor hun har fast base i sin lejlighed på Amalienborg.

I sidste weekend kastede hun glans over DM-stævnet i dressur i Vodskov i Jylland, og der er for prinsessen også masser af spændende opgaver på programmet i Danmark den kommende tid.

Masser af opgaver i kalenderen

På tirsdag afholder prinsesse Benedikte som protektor for Olave Baden-Powell Society komitémøde i Lyngby, og på torsdag den 17. september deltager Benedikte i møde i Pigespejdernes Fællesråd i København.

Dagen efter, fredag den 18. september, overrækker prinsesse Benedikte Alzheimerforeningens Forskerpris i Fiolstræde i København, og lørdag den 19. september besøger Benedikte udstillingen ”Vigdís Finnbogadóttir – verdens første kvindelige præsident” på Nordatlantens Brygge i København.

Torsdag den 24. september besøger prinsesse Benedikte endelig udstillingen ”Dronningens Ansigter” på Det Nationalhistoriske Museum. Frederiksborg Slot, Hillerød.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om kronprinsparrets deltagelse i Flagdagen for Danmarks Udsendte, og så ser vi nærmere på tyve smukke år med Mary og Frederik.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden