Skøn detalje ved Victoria og Daniels romantiske weekend

Prins Daniel og kronprinsesse Victoria

Prins Daniel og kronprinsesse Victoria

Foto: Martin Høien
Da kronprinsesse Victoria og prins Daniel var på privat fjeldtur for nylig fik de ingen særbehandling.

Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel elsker den vilde natur, og de havde tre skønne dage i det fri, da de i sidste weekend var på fjeldvandring.

Victoria og Daniel på klassisk tur

Netop den såkaldte Jämtlandstriangel er et helt klassisk sted, som besøges af mange svenske vandrere i løbet af sommer og tidligt efterår.

I år er noget særligt

Normalt kan man helt spontant tage af sted på den smukke vandretur, men i år er noget helt særligt på grund af en øget interesse og dermed øget jagt på overnatningsmuligheder på de såkaldte fjeldstationer.

Interessen er enorm ifølge den lokale turist-kommunikationschef Jenny Engström, og det fik Victoria og Daniel til at kontakte de forskellige overnatningssteder helt privat og ydmygt.

Som helt almindelige gæster

– Kronprinsesseparret bookede som helt almindelige gæster, men vi er glade for, at de vælger at komme og vandre og desuden fortælle om det bagefter, så alle kan se, at vandreture virkelig er for os alle sammen, lyder det fra Engström ifølge mediet Svensk Damtidning.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om kronprinsparrets deltagelse i Flagdagen for Danmarks Udsendte, og så ser vi nærmere på tyve smukke år med Mary og Frederik.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden