Elegante prinsesse Benedikte vækker opsigt

Prinsesse Benedikte

Prinsesse Benedikte

Foto: Hanne Juul
Prinsesse Benedikte hører til blandt de bedst klædte og mest elegante kongelige. Prinsessen er trods sine 75 år med på moden i en grad, der imponerer og gang på gang sætter prinsessen nye standarder med overraskende farvevalg, smukke stoffer og matchende tilbehør.

Prinsesse Benedikte er et studie i elegance. Den 75-årige prinsesse viser gang på gang, at hun mestrer modens tendenser og hendes klassiske look har altid et twist - og ofte en gennemtænkt detalje.

Det kan være en smuk broche på jakken designet af netop den smykke designer, som f.eks er med på udstillingen, prinsessen besøger - og som på den måde binder historien sammen.

En af hemmelighederne bag prinsessens fuldendte udtryk er, at prinsessen ofte bevæger sig indenfor samme farveskala, selvom der kan være både forskellige designere bag de sammensatte klædestykker eller at tøjstykkerne er fremstillet med flere års mellemrum.

Prinsesse Benedikte altid elegant 

Prinsessen er også smuk i komplimentær-farver og altid elegant i sit udtryk. Et udtryk og en fremtoning, der ofte vækker opsigt.

For nylig kunne modeinteresserede se succesudstillingen "Prinsessekjoler" på Amalienborg museet og ved selvsyn beundre 21 af prinsessens speciel-designede kjoler, som modeskaberen Jørgen Bender stod bag.

Foto: Hanne Juul

Men også i hverdagen på job er prinsesse Benedikte betagende chik og fuldendt i sin fremtoning.

Således også da prinsessen ankom til Sjællands Univertitetshospital Køge, hvor hun bar en mønstret dragt bestående af stram nederdel og matchende tætsiddende jakke med lynlås. Dragten bar prinsesse Benedikte også ved World Cup på Vilhelmsborg sidste weekend.

Sko og taske matchede

Farverne i mønsteret gik igen i prinsessens tilbehør, hvor blusen under jakken var samme blå farve som en stribe i mønsteret, ligesom prinsessens superelegante sko og taske i bordeauxfarvet lak også sås i en stribe i stoffets mønster.

Foto: Hanne Juul

 
Om halsen bar prinsessen en perlekæde med store mauve-farvede perler og et vedhæng med en endnu større barok ferskvandsperle.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden