Mandag, 18. juli 2022 - af Laura Dalgård Hansen

En fantastisk storebror: Prins Felix tog sig kærligt af Athena og Henrik

Prins Felix, prinsesse Athena og prins Henrik var forleden med prins Joachim og prinsesse Marie til fin middag i Sydfrankrig. Det tætte bånd mellem prins Felix og hans yngre søskende er ikke til at tage fejl af - se de søde billeder af dem i galleriet herover.

Prins Joachim og prinsesse Marie har sammen med deres to børn, prins Henrik og prinsesse Athena, boet i Paris de seneste år, og for tiden holder familien ferie i Sydfrankrig.

De seneste dage har de haft hyggeligt selskab af prins Felix, og han var også med fredag aften, hvor familien fik en helt særlig oplevelse.

En helt særlig oplevelse for familien

Museet i Cahors, Musée Henri Martin, er nemlig genåbnet efter flere års renovering, og det var prinsesse Marie, der havde fornøjelsen af at åbne den allerførste udstilling.

Hun havde inviteret hele familien med til at se udstillingen, og det var ikke tilfældigt, for det er vores egen dronning Margrethe, som står bag de mange værker, der frem til marts kan opleves på museet i Cahors.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Felix tog sig af sine søskende 

Efter en kort reception på museet, fortsatte prinsesse Marie og prins Joachim videre til det smukke slot Chateau de Mercues, hvor de skulle til middag sammen med blandt andre byens borgmester. 

Her var prins Felix, prins Henrik og prinsesse Athena også med, og til trods for aldersforskellen var det tydeligt at se, at de tre søskende har et helt særligt forhold til hinanden.

Prins Felix, der fylder 20 år på fredag, viste sig som en kærlig storebror, der tog sig af sine yngre søskende, som han pjattede og legede med, mens prins Joachim og prinsesse Marie minglede med de øvrige gæster.

Se billederne af prins Felix, der hyggede sig med sine to yngre søskende, i galleriet herover.  

GALLERI: Prins Felix med prinsesse Athena og prins Henrik i Sydfrankrig

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden