Onsdag, 13. april 2022 - af Ulrik Ulriksen

Endelig bekræftet: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary gentager succes

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsparret er der virkelig lagt op til mange gode oplevelser i de kommende måneder. En af de allerstørste finder sted i begyndelsen af juni, og nu er der godt nyt.

For kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er der meget fantastisk at se frem til i den kommende tid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På lørdag 16. april skal dronning Margrethes fødselsdag fejres, den 21. april er det så prinsesse Isabellas 15-års fødselsdag, 30. april skal Isabella konfirmeres, 21. maj skal dronningen fejres i Tivoli og den 6. juni er der Royal Run på programmet …. og dette er bare et par af de mange spændende programpunkter, der venter i de næste måneder.

Mary og Frederik glade for bekræftelse

Med hensyn til Royal Run, så er der netop kommet en rigtig god nyhed, for det bekræftes nu fra arrangørerne, at målområdet i København bliver på kronprinsparrets hjemmebane ved Amalienborg Slotsplads.

Og starten går i øvrigt ligesom sidste år i Nyhavn.

Gentager succes

Hermed gentager man succesen fra tidligere år, hvor kronprins Frederik løber i København ved Amalienborg, mens kronprinsessen og kronprinsparrets børn hepper på de mange løbere på slotspladsen.

Og hvem ved – måske løber nogle af kronprinsparrets børn igen Royal Run i København til juli, ligesom de gjorde med stor succes sidste år.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden