Endelig bekræftet: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary gentager succes

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
For kronprinsparret er der virkelig lagt op til mange gode oplevelser i de kommende måneder. En af de allerstørste finder sted i begyndelsen af juni, og nu er der godt nyt.

For kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er der meget fantastisk at se frem til i den kommende tid.

På lørdag 16. april skal dronning Margrethes fødselsdag fejres, den 21. april er det så prinsesse Isabellas 15-års fødselsdag, 30. april skal Isabella konfirmeres, 21. maj skal dronningen fejres i Tivoli og den 6. juni er der Royal Run på programmet …. og dette er bare et par af de mange spændende programpunkter, der venter i de næste måneder.

Mary og Frederik glade for bekræftelse

Med hensyn til Royal Run, så er der netop kommet en rigtig god nyhed, for det bekræftes nu fra arrangørerne, at målområdet i København bliver på kronprinsparrets hjemmebane ved Amalienborg Slotsplads.

Og starten går i øvrigt ligesom sidste år i Nyhavn.

Gentager succes

Hermed gentager man succesen fra tidligere år, hvor kronprins Frederik løber i København ved Amalienborg, mens kronprinsessen og kronprinsparrets børn hepper på de mange løbere på slotspladsen.

Og hvem ved – måske løber nogle af kronprinsparrets børn igen Royal Run i København til juli, ligesom de gjorde med stor succes sidste år.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden