13. apr. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Kommer det til at ske igen? Alle håber på at se Josephine og Vincent i hopla

Prinsesse Josephine og prins Vincent
Prinsesse Josephine og prins Vincent
Foto: Hanne Juul
Der er noget stort i vente, når dronning Margrethe skal fejres i Aarhus på lørdag, BILLED-BLADET sender direkte tv fra Marselisborg, hvor vi drømmer om en fødselsdagsoverraskelse a la den, vi fik for tre år siden.

Når dronning Margrethe kan fejre sin 82-års fødselsdag den 16. april, vil det foregå på Marselisborg Slot i Aarhus.

Den festlige fødselsdag bliver markeret med en parade foran slottets haveside klokken 12.00 på lørdag, hvor dronningen og den tilstedeværende kongelige familie viser sig på verandaen.

Dronning Margrethe og familien klar til fejring

Det bliver første gang i tre år, at Majestætens fødselsdag på denne måde markeres med en fødselsdagsparade og den kongelige familie hilser på de fremmødte, så der er ingen tvivl om, at det bliver en ekstraordinær dag.

BILLED-BLADET sender direkte tv fra Marselisborg lørdag fra klokken lidt i 12.00, og vi drømmer om en fødselsdagsoverraskelse a la den, vi fik for tre år siden.

Dengang var dronningen på Marselisborg omgivet af kronprinsfamilien, og på et tidspunkt gik alle Mary og Frederiks fire børn – tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent samt prinsesse Isabella og prins Christian – ned til publikum for at tage imod blomster sige tak for opmærksomheden.

Dejlig overraskelse

Det var et kæmpe hit og lidt af en overraskelse for alle, idet noget lignende aldrig nogensinde tidligere er sket ved en fejring på Marselisborg Slot.

Og det var bare en herlig bonusoplevelse at se Vincent, Josephine Isabella og Christian komme helt tæt på de mange lokale, der traditionen tro var mødt op for at råbe hurra og synge fødselsdagssang for dronningen i anledning af hendes fødselsdag.

Vincent og Josephine i hopla

Om alle fire børn er med på Marselisborg nu på lørdag vides ikke, men mon ikke i hvert fald prins Vincent og prinsesse Josephine er med, og så man jo håbe på, at de som altid er i hopla og giver dronningens fødselsdagsfest på Marselisborg et ekstra pift.

Læs mere om: