Mandag, 2. januar 2023 - af Marianne Singer og Ulrik Ulriksen

Et helt nyt kapitel er begyndt for den kongelige familie

Den kongelige familie
Den kongelige familie samlet til middag på Amalienborg i anledning af dronning Margrethes 50-års jubilæum den 14. januar 2022.
Foto: Keld Navntoft/Kongehuset
Dronning Margrethe og den kongelige familie står overfor et spændende, men også udfordrende år.

Den kongelige familie gør sig klar til at tage hul på et 2023, som bliver et helt nyt kapitel i familiehistorien.

Fra den 1. januar kan prins Joachims fire børn således ikke længere bruge titlerne som prinser og prinsesse. Midt i de store udfordringer, som dronning Margrethes beslutning fra den 28. september har ført med sig, har majestæten og resten af familien besluttet sig for at se fremad.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg håber nu, vi som familie kan få ro til selv at finde vej igennem denne situation, lød det fra dronning Margrethe i en udmelding fra den 3. oktober, og 2023 bliver på mange måder et afgørende år, der vil vise, hvad det præcis betyder at “finde vej igennem denne situation”.

Det er blot lidt over et år siden, at prins Joachim og kronprins Frederik stod bag en fantastisk overraskelse til deres mor i anledning hendes af 50-års regeringsjubilæum den 14. januar 2022. Hele den kongelige familie var dengang samlet omkring dronningen til en surprisemiddag i Christian VII’s Palæ, og alt emmende af ren idyl. 

Nu står familien foran et nyt og spændende år, der forhåbentlig igen bringer gode oplevelser til alle.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden