Fantastisk nyhed: Mary og Frederik har designet ny tøjkollektion sammen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
For kronprins Frederik var det en kæmpe fornøjelse at afsløre et par stolte danske fanebærere, som får en vigtig rolle ved De Olympiske Lege i Tokyo. Samtidig blev det afsløret, at kronprinsparret har været med til at designe det danske OL-tøj.

Kronprins Frederik var i højt humør, da han i dag overrakte faner til OL-fanebærere ved en officiel begivenhed i Experimentarium i den nordlige del af København.

Mary og Frederik i stærkt samarbejde

Samtidig blev det afsløret, at kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har været med til at designe den nye OL-tøjkollektion, der pryder de danske atleter, når de er til Legene i Japan.

Mary og Frederik har naturligvis arbejdet intenst med Dannebrogs-farver og med et snit, der passer både mandlige og kvindelige atleter.

Tøjet fra Bestseller så godt ud på de OL-fanebærere, som kronprins Frederik i dag var med til at præsentere.

Flot tøj

Kronprinsen afslørede med stor fornøjelse, at årets fanebærer ved De Olympiske Lege i Tokyo er løberen Sara Slott Petersen og sejleren Jonas Warrer.

Jonas Warrer, kronprins Frederik og Sara Slott Petersen
Foto: Kaspar Wenstrup

Jonas Warrer, kronprins Frederik og Sara Slott Petersen

Paralympiske profiler

Kronprinsen kunne samtidig afsløre, at fanebærer for de danske atleter ved De Paralympiske Lege er løberen Daniel Wagner og taekwondo-kæmperen Lisa Gjessing.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden