24. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Frederik og Mary kan endelig glæde sig til kæmpe fest

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Jesper Sunesen
Der er lagt op til en stor national folkefest, når Royal Run afvikles efter sommerferien. Efter en del usikkerhed er der nu ingen tvivl om, at begivenheden bliver til noget i år.

Et af årets højdepunkter for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og deres fire børn er motionsløbet Royal Run.

Der har længe på grund af corona-situationen været en del usikkerhed om afviklingen af begivenheden, men nu kan kronprinsfamilien og alle andre løbeglade danskere endelig slappe af og se frem til, at Royal Run efter aflysning sidste år nu endelig med sikkerhed bliver til noget.

Det har arrangørerne for nylig meldt ud til offentligheden.

Frederik og Mary skal løbe

Den 12. september løber Royal Run af stablen i fem danske byer.

Og med udfasningen af corona-restriktioner kan deltagerne se frem til det fællesskab og den folkefest, som kendetegner Royal Run.

Dermed er der lagt op til en dejlig dag den 12. september med fuld blus på en kæmpe folkefest med masser af smil, bevægelse og fællesskab på tværs af aldersgrupper, landsdele og løbeform.

Med udfasningen af corona-restriktioner står det nemlig klart, at Royal Run kan gennemføres i den velkendte stil, som har gjort eventet til det største danske motionsarrangement.

Det glæder os

- Det glæder os usigeligt, at Royal Run igen kan blive den helt særlige folkefest, hvor mange tusinder samles omkring motion, highfives med kronprinsen og uformelt samvær, lyder det fra Morten Mølholm Hansen, medlem af Royal Runs styregruppe og direktør i Danmarks Idrætsforbund.

Tusindvis af danskere er klar til at løbe

Royal Run havde premiere i 2018 i forbindelse med Kronprinsens 50 års fødselsdag og blev med det samme et folkeligt hit.

Desværre måtte man 2020 aflyse Royal Run på grund af corona, og i 2021 blev motionsløbet udsat fra maj til september.

Læs mere om: