30. aug. 2021
Af Trine Larsen

Fejrer lillesøster: Prinsesse Benedikte er rejst til Grækenland

Prinsesse Benedikte.
Prinsesse Benedikte.
Arkivfoto: Hanne Juul
Prinsesse Benedikte rejste søndag den 29. august 2021 til Grækenland for at deltage i sin lillesøster, dronning Anne-Maries 75-års fødselsdag. Dronning Margrethe kunne ikke rejse med på grund af årets sommertogt med kongeskibet Dannebrog.

Prinsesse Benedikte rejste søndag den 29. august 2021 til Grækenland for at deltage i fejringen af sin lillesøster, dronning Anne-Maries 75-års fødselsdag mandag den 30. august.

- Selvfølgelig tager jeg ned for at besøge min søster og fejre hende. Det har hun fortjent, hun skal absolut fejres, sagde prinsesse Benedikte glad, da BILLED-BLADET forleden talte med prinsessen i Danmark ved uddelingen af en fornem pris fra Elsass Fonden.

Prinsesse Benedikte havde i sidste uge travlt med mange gøremål, så turen til Grækenland bliver et dejligt afbræk og nogle velfortjente fridage i Porto Heli et par timers kørsel fra Athen.

I udlandet fejrer man typisk ikke "halvrunde" fødselsdage med samme pomp og pragt som i Danmark, og der er heller ikke lagt op til kæmpe kongelig fest med store gallakjoler og diademer.

Måske er det kun godt, at 75-års fødselsdagen for dronning Anne-Marie bliver lidt mere afslappet, idet temperaturerne i Grækenland lige for tiden er over 30 grader.

Men fest bliver der, for blandt dronning Anne-Maries mand, kong Konstantin, parrets fem børn, svigerbørn og ni børnebørn er dronningen et populært og elsket midtpunkt.

Desværre har dronning Margrethe ikke mulighed for at deltage i fejringen, da fødselsdagen falder sammen med årets sommertogt med kongeskibet Dannebrog.

Læs mere om: