27. aug. 2020
Af Trine Larsen

Felix med på Nikolais billeder: Så flotte er de to brødre

Prins Nikolai og prins Felix
Prins Nikolai og prins Felix
Foto: Steen Brogaard
Prins Nikolai og prins Felix hører til i toppen blandt de mest eftertragtede prinser i Europa - og med de nye billeder af de to flotte, hotte prinser vil de sikkert føje endnu flere fans og følgere til de mange tusinde, de to kongelige brødre allerede har.

Det er svært at sige prins Nikolai uden også at sige prins Felix. For i bevistheden hører de to kongelige brødre sammen, selvom der er knap tre års aldersforskel mellem dem.

Det gælder også, når fans og følgere på de sociale medier forguder de to danske flotte prinser, som de elsker at høre og vide alt om.

Ubrydeligt bånd

Men prins Nikolai og prins Felix har da også siden deres barndom været hinandens bedste venner og fortrolige. Og selvom deres forældre, prins Joachim og grevinde Alexandra, da prinserne var helt små, var igennem en lykkelig skilsmisse, fandt de opmuntring, trøst og støtte hos hinanden og har gennem årene skabt et ubrydeligt bånd.

Det ses både i hverdagen, hvor de to brødre deler oplevelser og venner, og selvom de ikke længere bor sammen, fordi prins Nikolai for længst er flyttet hjemmefra, først på kostskole, derefter for sig selv i lejlighed, og prins Felix stadig bor hjemme hos sin mor, grevinde Alexandra, så er de umådelig tætte og ses ofte.

Deres specielle skæbne-fælleskab ses også tydeligt, når kongehuset udsender billeder af prinserne, for der er de også ofte sammen. Den ene bliver ikke fremhævet fremfor den anden, og det er tydeligt, at prinsernes respekt og kærlighed til hinanden er unik til trods for deres forskelligheder.

På de nyeste billeder af prinserne, taget i anledning af prins Nikolais 21 års fødselsdag, er de to kongelige brødre også sammen. Og selvom det er prins Nikolai, der tjener penge på at være model for de internationale modehuse, er det tydeligt, at hans 18-årige lillebror også kan være med.

Så de to flotte prinser vil med deres skønne udstråling og vindende smil givetvis nu stryge helt til tops på listerne over eftertragtede prinser i Europa.

https://imgix.billedbladet.dk/bro_prins_nikolai_21y_5_press_1.jpg
Foto: Steen Brogaard

Læs mere om: