Onsdag, 13. april 2022 - af Ulrik Ulriksen

Festlig dag i Paris: Prinsesse Marie greb mikrofonen

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Martin Høien
Prinsesse Marie landede forleden i Paris efter at have været på en en spændende arbejdsrejse til Cambodja som protektor for Folkekirkens Nødhjælp. Knap nok var prinsessen ankommet til Frankrig, før hun var i hovedrollen til stor begivenhed i den franske hovedstad. Denne gang var Marie på job som Særlig Kulturrepræsentant.

Der var østers, kirsebærvin og te på menuen, da der i går var fuld fokus på danske fødevarer ved det festlige arrangement “Mad about Denmark” i hjertet af Paris.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Marie i hovedrollen

Prinsesse Marie var i en af hovedrollerne, da lækkerierne fra Danmark blev præsenteret for franske gastronomer og madskribenter.
 
Formålet med begivenheden “Mad about Denmark” er at sætte fokus på Danmark som en fødevaredestination baseret på innovation, bæredygtighed og socialt ansvar, og prinsesse Marie gjorde alt, hvad hun kunne for at gøre begivenheden til en stor oplevelse for alle.

Greb mikrofonen

Prinsessen, som var til stede ved arrangementet i sin egenskab af Særlig Kulturrepræsentant ved Danmarks ambassade i Paris, indledte arrangementet med at gribe mikrofonen og holde en tale om de mange spændende madoplevelser, som Danmark kan byde på.

Prinsesse Marie gjorde lykke med sin tale, der var den perfekte indledning på en aften med delikatesser fra Danmark.

Blandt arrangørerne bag arrangement på restaurant Copenhague i Danmarkshuset på Champs-Élysées var Landbrug & Fødevarer, VisitDenmark og Danmarkshuset.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden