15. okt. 2016
Af Dorte Quist

Flot at dronningen holder reception for os

Susanne Sunesen
Susanne Sunesen
Foto: Martin Høien
Susanne Sunesen, der vandt sølvmedalje i dressur ved de Paralympiske Lege, er glad for kongehusets opbakning.

- Her bagefter kan jeg mærke, hvor stort det har været for mig, fortalte Susanne Sunesen til BILLED-BLADET, da hun efter receptionen forlader Christiansborg.

Susanne Sunesen var en af de mange paralympiske-sportsfolk, der også var inviteret til dronning Margrethes reception for OL- og PL-deltagere i Riddersalen på Christiansborg Slot.

Det var imponerende

- Ud over at det var rigtig, rigtig stort for mig personligt, så var det også nogle store rum vi var i. Det var jeg slet ikke forberedt på. Det vi kom ind i rummet (Fløjlsgemakket, red.), hvor jeg skulle give hånd til den kongelige familie, blev jeg virkelig imponeret.

Hilste på Mary

- Ved receptionen i Riddersalen var jeg henne og tale med majestæten. Jeg fik også en kort snak med kronprinsesse Mary og prins Joachim i løbet af receptionen, fortæller Susanne Sunesen, der vandt en sølvmedalje i paradedressur i de Paralympiske Lege i Rio.

- Det er dejligt, at de alle sammen viser interesse for de Paralympiske Lege og selve dressursporten. Det er jeg meget glad for. Og så er det flot af dronningen, at hun holder så stor en reception for os. Det betyder meget for os, der deltager i PL, at hun bakker op om vores sport, understregede Susanne Sunesen.

VIDEO: Den kongelige familie ankommer til festen

Læs mere om: