Mandag, 27. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Flot festmiddag i New Delhi: Kronprinsesse Mary tiltrækker sig stor opmærksomhed i underskønt dansk design

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsparret deltager i Grand Dinner i anledning af det danske erhvervsfremstød i Indien. Og både kronprinsen og kronprinsessen repræsenterer Danmark på flotteste vis.

De diplomatiske relationer mellem Danmark og Indien fejres netop nu ved en Grand Dinner i New Delhi, hvor Kronprinsparret er aftenens æresgæster.

Ved middagen deltager repræsentanter fra de 38 deltagende danske virksomheder ligesom udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen og klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard også deltager.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til Grand Dinner får de deltagende danske virksomheder mulighed for at invitere udvalgte forretningsforbindelser til middagen.

Kronprinsesse Mary i underskøn kjole

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var med til at tage imod alle gæsterne ved en såkaldt receiving line, og det var flot at se kronprinsparret repræsentere Danmark med stil, da den store dansk-indiske fest blev indledt.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul

Kronprinsessen tiltrak sig stor opmærksomhed i sin udsøgte kjole, og med håret sat perfekt til en stor og vigtig aften.

Kronprinsessens kjole er lidt af et mesterværk skabt af danske Soeren Le Schmidt.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Den royale robe er bygget op af en crepe georgette og betrukket med en dobbeltvævet chiffon, som draperes fra taljen rundt om halsen og udover den ene skulder.

Kronprinsessens frisure er også et mesterværk – skabt af Søren Hedegaard, der havde givet kronprinsessens look et indisk touch med pynt kreeret af de smukkeste hvide yasminblomster.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden