16. jun. 2021
Af Marianne Singer

Flot i H&M: Stilfuld Mary strålede i solen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprinsesse Mary var i fin sommerlig stil, da hun onsdag formiddag i bagende sol deltog i indvielsen af landets første nybyggede børne- og ungehospice Strandbakkehuset i Rønde.

Det var en dejlig varm og solrig dag, da kronprinsesse Mary tog på kongelig opgave i det jyske onsdag formiddag.

I byen Rønde på det sydlige Djursland kastede hun kongelig glans over indvielsen af landets første nybyggede børne- og ungehospice Strandbakkehuset.

Florlet kjole

I dagens anledning var kronprinsesse Mary smuk og sommerlig klædt i en florlet kjole med blomsterprint fra H&M’s bæredygtige kollektion.

Den flotte kjole med lange ærmer, markante manchetter, asymmetrisk skørt og snører i halsen er kreeret i økologisk Mulberry-silke og kronprinsesse Mary har vist sig i den flere gange før.

Blandt andet i sensommeren 2019, da hun på på Københavns Rådhus var med til at lancere kampagnen Verdenstimen, arrangeret af Verdens Bedste Nyheder.

Samme slags kjole ejer også kronprinsesse Victoria:

Hjemlige rammer

Region Midtjylland og Den Selvejende Institution Hospice Djursland fik af Sundhedsministeriet til opgave at etablere det nye børne- og ungehospice på samme matrikel som Hospice Djursland, som er et hospice for voksne.

Familier kan have behov for et ophold i Strandbakkehuset undervejs i deres barns sygdomsforløb eller i forbindelse med livets afslutning.

Læs mere om: