Flot i H&M: Stilfuld Mary strålede i solen

Se også:

Kronprinsesse Mary var i fin sommerlig stil, da hun onsdag formiddag i bagende sol deltog i indvielsen af landets første nybyggede børne- og ungehospice Strandbakkehuset i Rønde.

Det var en dejlig varm og solrig dag, da kronprinsesse Mary tog på kongelig opgave i det jyske onsdag formiddag.

I byen Rønde på det sydlige Djursland kastede hun kongelig glans over indvielsen af landets første nybyggede børne- og ungehospice Strandbakkehuset. 

Florlet kjole

I dagens anledning var kronprinsesse Mary smuk og sommerlig klædt i en florlet kjole med blomsterprint fra H&M’s bæredygtige kollektion.

Den flotte kjole med lange ærmer, markante manchetter, asymmetrisk skørt og snører i halsen er kreeret i økologisk Mulberry-silke og kronprinsesse Mary har vist sig i den flere gange før.

Blandt andet i sensommeren 2019, da hun på på Københavns Rådhus var med til at lancere kampagnen Verdenstimen, arrangeret af Verdens Bedste Nyheder.

Samme slags kjole ejer også kronprinsesse Victoria: 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Hjemlige rammer

Region Midtjylland og Den Selvejende Institution Hospice Djursland fik af Sundhedsministeriet til opgave at etablere det nye børne- og ungehospice på samme matrikel som Hospice Djursland, som er et hospice for voksne.

Med åbningen af Strandbakkehuset har Danmark nu otte hospicepladser til børn og unge fordelt med fire i Vestdanmark og fire i Østdanmark.
Hospicet tilbyder i hjemlige rammer lindrende omsorg og behandling til børn og unge med livstruende og livsbegrænsende sygdom samt deres familier.

Familier kan have behov for et ophold i Strandbakkehuset undervejs i deres barns sygdomsforløb eller i forbindelse med livets afslutning.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden