Flot premiere: Sådan fik Mary alle til at smile

Se også:

Kronprinsesse Mary var med til at gøre ny begivenhed til en kæmpe oplevelse.

Kronprinsesse Mary var i hovedrollen, da Uddannelses- og Forskningsministeriets undervisningspris blev uddelt for allerførste gang.

Kronprinsesse Mary var veloplagt

Mary sørgede sammen med uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen for med masser af smil og overskud at overrække priser til syv inspirerende og engagerede undervisere på de videregående uddannelser.

Royal ros

Prismodtagerne var glade for hæderen, og kronprinsesse Mary roste dem for deres indsats i denne svære tid med mange ekstra udfordringer på grund af corona-situationen.

Fremragende undervisere

De syv priser på hver 500.000 kroner er en anerkendelse af de fremragende undervisere, og skal være med til at skabe opmærksomhed om inspirerende og nytænkende undervisere, som har stor betydning for de studerende.

Hæderspris og penge

Prisen består af en personlig hæderspris på 200.000 kroner og 300.000 kroner, som skal bruges på udviklingsaktiviteter, der skaber et godt og engagerende undervisningsmiljø.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du komme på besøg hos prinsesse Benedikte, og så har vi midt i en svær tid med corona-restriktioner været med dronning Margrethe på en helt særlig opgave.

Desuden byder vi på et stort interview med Divya Das og Kim Bildsøe, og så varmer vi op til Vild med dans.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden