Fredag, 5. marts 2021 - af Ulrik Ulriksen

Flotte prins Nikolai: Her er hans vilde modelmappe

Prins Nikolai
Prins Nikolai
Foto: Marco van Rijt
Prins Nikolai kan se flot ud på mange forskellige måder. Det kan man se i hans imponerende modelmappe, der bare bliver mere og mere imponerende.

Prins Nikolai, 21 år, har etableret sig som en stor profil i det danske og internationale modelmiljø.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han repræsenterer bureauet Scoop Models med fast base i København, men han har efterhånden haft mange store opgaver udenfor landets grænser.

Prins Nikolai er et hit

Nikolai begejstrede blandt andet publikum og mode-eksperter på catwalken til den store modeuge i Paris, og så har han været på forsiden af udenlandske magasiner som december 2020-udgaven af Vogue i Tjekkiet og Slovakiet.

Vild portfolio

Hos Scoop Models kan man se prins Nikolais modelmappe eller portfolio, og det er en samling af helt fantastiske billeder af en ung mand, der evner at se skarp og flot ud på mange forskellige måder.

Klik her og se prins Nikolais vilde modelmappe.

Der er i den senere tid kommet flere nye pletskud til af Danmarks flotte prins, der er på en såkaldt "hot list" ifølge models.com.

Nikolai kombinerer på bedste vis sin modelkarriere med sine studier på Copenhagen Business School.

Prins Nikolai
Prins Nikolai
Foto: Marco van Rijt

Frugtbart samarbejde

Blandt de mange dygtige fotografer, Nikolai har et frugtbart samarbejde med, er den hollandske topfotograf Marco van Rijt, der er manden bag det billede, som prydede forsiden af Vogue i Tjekkiet/Slovakiet.

Den forside var et kæmpehit i hele Østeuropa, hvor mange er blevet fascineret af historien om den danske prins, der har valgt sin helt egen vej og unikke karriere.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden