Onsdag, 2. februar 2022 — af Ulrik Ulriksen

Fødselsdagsfest for mor: Josephine og Vincent fik drømmeoplevelse

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det var en herlig oplevelse for kronprinsesse Mary at have tvillingerne Vincent og Josephine med i Zoologisk Have København til en anderledes fejring af kronprinsessen i anledning af hendes 50-års fødselsdag.

Kronprinsesse Mary nød at være en tur i Zoologisk have København for at tage første spadestik til et nyt, spændende anlæg i Zoologisk Have København tilegnet de australske dyr.

I Zoologisk Have København blev kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag på festlig vis markeret med et royalt besøg blandt Havens dyr.

Mary og Vincent og Josephine serverede sild

Der var også fødselsdagssang leveret af Musikkonservatoriets Børnekor, og så sørgede Mary sammen med tvillingerne for at tage de første spadestik til det nye store anlæg, der bliver navngivet efter kronprinsessen: Marys Australske Have.

Dagens højdepunkt set med manges øjne var dog, da kronprinsessen sammen med prins Vincent og prinsesse Josephine serverede en ordentlig spand med sild til en flok sultne pingviner.

Godt selskab i kulden

Sammen med dyrepasseren Maja fodrede kronprinsessen og tvillingerne Zoologisk Haves pingviner, der havde det fantastisk på den iskolde dag i royalt selskab.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden