Søndag, 7. august 2022 - af Ulrik Ulriksen

Før skolestart: Sådan har prins Christian og prinsesse Isabella forberedt sig

Prins Christian og prinsesse Isabella

Prins Christian og prinsesse Isabella

Foto: Hanne Juul
Både prinsesse Isabella og prins Christian er klar til at tage hul på et helt nyt kapitel af deres skolegang, når de denne uge begynder på nye skoler.

Prinsesse Isabella og prins Christian skal i gang med et spændende efterår på deres nye skoler, og de møder begge velforberedte op til første skoledag

I dage er det blevet meldt ud, at Isabella skal i 9. klasse på Ingrid Jespersens Skole, mens prins Christian begynder i 2.g på Ordrup Gymnasium.

Isabella og Christian har forberedt sig godt

For prinsesse Isabella og prins Christian har det været vigtigt at forberede sig godt på en skolestart af de ret specielle.

Egentlig skulle begge jo have begyndt på Herlufsholm, men sådan blev det altså ikke, og derfor måtte Isabella og Christian bruge sommerferien på at få slappet ekstra af og samtidig forberedes sig mentalt på at fortsætte deres skolegang et nyt og for dem begge forholdsvis ukendt sted.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kiggede på skoler i sommerferien

I løbet af sommerferien kiggede Isabella og Christian sammen med deres forældre på mulige skoler, og efter at have besøgt et par særligt udvalgte steder besluttede man sig.

Et af de specielle besøg fandt sted bare to uger før skolestart.

I de sidste uger af sommerferien er brikkerne endelig faldet på plads, hvilket sikkert har været særdeles tilfredsstillende for kronprinsparrets to ældste børn.

Naturligvis har både prinsesse Isabella og prins Christian haft noget at skulle sige, og familiebeslutningen blev altså, at kronprinsparrets ældste børn denne uge begynder på henholdsvis privatskole på Østerbro i København og gymnasium i Charlottenlund.

Isabella i 9. klasse på Ingrid Jespersens Skole med mulighed for at fortsætte samme sted i gymnasiet efter sommerferien 2023 og prins Christian i 2. g på Ordrup Gymnasium nord for København.

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden