Torsdag, 4. marts 2021 — af Marianne Singer

Første gang i lang tid: Se Mary ankomme i elegant stil

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprinsesse Mary smilede stort, da hun torsdag eftermiddag ankom til et vigtigt arbejdsmøde på Christiansborg.

Hverdagen er så småt igen ved at vende tilbage i kongehuset.

Således var kronprinsesse Mary for første gang siden midt i december torsdag eftermiddag igen tilstede ved en kongelig opgave, hvor hun mødte fysisk op og pressefolk var tilstede.

BILLED-BLADET stod derfor klar, da en smuk og smilende kronprinsesse Mary blev modtaget af politikeren Karen Ellemann ude på trappen foran Christiansborg.

Se kronprinsesse Mary ankomme til Christiansborg i flot stil i videoen over artiklen

Aflyst sidste år

Derefter fulgtes kronprinsessen og Karen Ellemann ind til et arbejdsmøde, der oprindelig skulle have fundet sted den 5. november sidste år.

Her skulle kronprinsessen være med til at diskutere resultaterne efter Nairobikonferencen - et internationalt topmøde i Kenya, som kronprinsessen deltog i tilbage i november 2019.

Konferencen blev afholdt som markering af 25-året for 179 landes vedtagelse af en handlingsplan for indsatser til gavn for verdens kvinder og piger.

Marys hjertesag

Ved dagens møde blev der så endelig mulighed for at tale om, hvordan det står til med kvinder og pigers sundhed og rettigheder efter Nairobikonferencen for knap halvandet år siden.

Et emne, som kronprinsesse Mary har arbejdet utrætteligt med de seneste mange år og som er en af hendes største hjertesager.

Kronprinsesse Mary indtrådte sidste år i FN’s Befolkningsfond UNFPAs nyoprettede uafhængige ICPD25 Højniveaukommission, der skal følge op på de globale tilsagn, der blev givet på Nairobikonferencen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden