Torsdag, 13. oktober 2022 — af Ulrik Ulriksen

Første gang nogensinde: Prinsesse Isabella vækker opsigt til stor begivenhed

Prinsesse Isabella
Prinsesse Isabella
Foto: Lars H. Laursen
For prinsesse Isabella var det en herlig oplevelse at være til gallapremiere forleden. For første gang nogensinde var hun alene om at repræsentere kronprinsfamilien til den traditionsrige begivenhed.

Prinsesse Isabella repræsenterede kronprinsfamilien på fin vis, da hun forleden var til et brag af en gallapremiere på Eventyrteatrets efterårsforestilling Rapunzel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Isabella vakte opsigt

Isabella ankom i godt selskab med blandt andre et par jævnaldrende veninder samt den kongelige families gode ven Fritz Schur til Glassalen i Tivoli, der dannede rammen om gallapremieren.

Traditionsrig begivenhed

Det er efterhånden blevet en privat tradition, at medlemmer af kronprinsfamilien overværer Eventyrteatrets gallapremiere umiddelbart op til efterårsferien.

Tidligere år har kronprinsesse Mary for eksempel været i Tivoli sammen med Isabella, Josephine, Vincent og Christian. for at nyde Eventyrteatrets gallapremiere.

I år var hverken Mary, Vincent, Josephine, Christian eller kronprins Frederik dog med i Tivoli for at se Eventyrteatret, og Isabella repræsenterede solo i helt privat regi kronprinsfamilien til den festlige begivenhed.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du nyde de nye billeder af prinsesse Isabella og alle de andre gæster, der var en tur til eventyrlig musical i Tivoli.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden