10. jun. 2020
Af Pia Meisner

Forsvarsministeren roser prins Joachim

Prins Joachim og forsvarsminister Trine Bramsen.
Prins Joachim og forsvarsminister Trine Bramsen.
Foto: Thomas Laursen og Mikael Rieck
Forsvarsminister Trine Bramsen understreger, at prins Joachim har alle forudsætningerne for at blive en god forsvarsattaché.

Forsvarsminister Trine Bramsen understreger i en pressemeddelelse fra Forsvarsministeriet, at prins Joachim har de helt rigtig kvalifikationer til stillingen som Danmarks forsvarsattaché i Paris, Frankrig.

Trine Bramsen udtaler:

”Prins Joachim har en lang tilknytning til Forsvaret og afslutter i denne måned Frankrigs højst rangerende militære uddannelse inden for ledelse i bl.a. internationale forhold. De kompetencer vil blive bragt i spil sammen med hans indgående kendskab til landet, kulturen og et stærkt lokalt netværk. Derfor har han også stærke forudsætninger til posten som forsvarsattaché.”

Første danske officer nogensinde

Prins Joachim har siden september sidste år fulgt den højt profilerede militære lederuddannelse på École Militaire som den første danske officer nogensinde.

LÆS MERE: Prins Joachim får nyt job

Tilbuddet om uddannelsen fik prins Joachim direkte fra den franske forsvarsminister i forlængelse af det franske statsbesøg i Danmark i 2018.

Læs mere om: