Torsdag, 5. maj 2022 - af Ulrik Ulriksen

Fortæller om konfirmation i Fredensborg: Kronprins Frederik roser Isabella

Kronprins Frederik og prinsesse Isabella

Kronprins Frederik og prinsesse Isabella

Foto: Hanne Juul
For kronprins Frederik var det en fornøjelse at se sin datter blive konfirmeret i den forløbne weekend. Det fortalte kronprinsen lidt om, da han var til Skole OL i København. Du kan læse alt om og se de bedste billeder fra den kongelige konfirmationsfest i denne uges BILLED-BLADET.

På en dag med primær fokus på Skole OL på Østerbro Stadion, hvor mange børn gav den gas på atletikbanen, blev kronprins Frederik spurgt til lørdagens store konfirmationsdag på Fredensborg Slot.

Kronprinsen fortalte, at det havde været en fornøjelse at opleve prinsesse Isabella, der nød hele dagen med familie og venner i fulde drag.

Kronprins Frederik roser sin datter

– Det gik godt. Jeg har en strålende datter, sagde kronprinsen og understregede, at både den kirkelige højtidelighed og festen med frokost og aftenparty var et hit for konfirmanden.

– Hun fik noget ud af det i kirken og selvfølgelig også bagefter, lød det fra kronprinsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alt om prinsesse Isabellas konfirmation i BILLED-BLADET

Du kan se de mange fantastiske billeder fra og læse alt om prinsesse Isabellas konfirmationsdag i Fredensborg i denne uges BILLED-BLADET.

Der er fuld fokus på konfirmanden og den kongelige familie, og så har vi naturligvis også fokus på alle de mange gæster, der var inviteret med i kirken og til den efterfølgende fest i Orangeriet, hvor der blev festen til sen aften.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden