Tirsdag, 25. august 2020 - af Ulrik Ulriksen

Frederik i fin form til fantastisk festival

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Der var gang i den i Odense her til aften, da kronprins Frederik og flere andre kendte navne tog hul på en særlig festival.

Da Odense Internationale Film Festival mandag aften åbnede, var det med deltagelse af kronprins Frederik, som med glæde havde takket ja til invitationen fra Odense Kommune. 

Kronprins Frederiks til festival

Filmfestivalen er Danmarks Internationale, Oscar-kvalificerende, kortfilmfestival, og med sin opstart i 1975 er det landets ældste filmfestival.

På programmet var en humørfyldt aften med taler, dans og naturligvis en masse fede film i det korte format.

Kæmpe fest i Farvergården

Frederik havde en kæmpe fest i Farvergården og Magasinet i Odense, hvor han var i rigtig fint stjerne-selskab.

Blandt profilerne var ud over kronprinsen også Ellen Hillingsø, Michael Wikke, Rasmus Botoft, borgmester Peter Rahbæk Juel og kulturminister Joy Mogensen.

Frederik hyggede sig

Kronprins Frederik hyggede sig rigtig godt, og også Frederiks gode ven Ellen Hillingsø samt Rasmus Botoft havde en fin aften til OFF-festivalen i Odense.

- Det er et stort og velfortjent skulderklap, at kronprinsen viser sin opbakning ved at deltage i åbningen af OFF - Odense International Film Festival 2020, siger borgmester Peter Rahbæk Juel.

De kulørte lamper lyste godt op i Farvergården, da kronprins Frederik efter en sjov og spændende aften sagde farvel og tak for denne gang.

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden