24. aug. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary sammenlignes med to kommende dronninger

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Arkivfoto: Peter Grosen
Royale fans fra Danmark og udlandet er begejstrede for kronprinsesse Mary, der sammenlignes med kongelige profiler i England og Sverige.

Kronprinsesse Mary har de senere år markeret sig flot, når det gælder menneskerettigheder.

Sådan var det også, da Mary holdt tale med et vigtigt budskab i et stort digitalt tv-show i anledning af Copenhagen Pride.

Mary var højdepunktet

Kronprinsesse Mary, hvis tale for mange var Pride-festens højdepunkt, er stolt af at sætte fokus på LGBTI+-rettigheder og stolt af, at Danmark er et foregangsland i forbindelse med vores syn på køn og seksualitet. Det satte hun blandt andet fokus på i talen.

Efter talen var vist på digitale medier, er royale fans fra Danmark og udlandet enige om, at Danmarks kronprinsesse er et hit.

Mary får ros

Kronprinsessen får stor ros, og mange glæder sig over, at Mary en dag bliver en fantastisk dronning.

Kronprinsesse Mary bliver desuden sammenlignet med andre kommende dronninger og store royale profiler som hertuginde Catherine af Cambridge og Sveriges kronprinsesse Victoria.

Mary, Kate og Victoria har klasse

En udenlandsk fan beskriver i en kommentar på kongehusets Instagram Mary og hertuginde Catherine af Cambridge eller Kate som to kongelige kvinder med klasse, og en anden kommentar fra en svensk bruger lyder: Hvilke fine kronprinsesser, vi har i Norden - tak til begge kongehuse og Mary og Victoria for, at I sætter fokus på kærlighed.

Kronprinsesse Victoria holdt ligesom kronprinsesse Mary også tale, da der var pride-fest i Sverige.

Derfor er mange svenskere begejstrede for at sammenligne Victoria med Mary.

- Vores kronprinsesse Victoria holdt åbningstale i år, og nu kronprinsesse Mary. To fantastiske repræsentanter, lyder en glad svensk kommentar til det danske Instagram-opslag med Marys Copenhagen Pride-tale.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb34-forsider.jpg

Læs mere om: