Søndag, 20. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Frederik optimistisk op til jul: Vi går mod lysere tider

Kronprins Frederik

Kronprins Frederik

Foto: Gregers Overvad
Midt i en usikker juletid med bekymringer i forbindelse med corona-situationen udtrykker kronprins Frederik stor optimisme.

Kronprins Frederik første ordet, da han og kronprinsesse Mary samt deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent hjemme fra privatadressen på Amalienborg sendte en særlig julehilsen ud til alle danskere.

Kronprins Frederik er optimist

Her op til jul udtrykker kronprins Frederik stor optimisme i en video på kongehusets sociale medier, for selvom det bliver en anderledes jul i år, så er der meget godt i vente, når vi ser lidt fremad.

Lysere tider

- Husk på, at vi snart går mod lysere tider, lyder det med stor optimisme i stemmen fra kronprins Frederik, der omgivet af sin nære familie herefter ønsker danskerne en glædelig jul.

I det hele taget har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary gjort rigtig meget for at sprede håb og optimisme bandt danskerne i en juletid præget af usikkerhed.

2021 bliver bedre

Kronprinsessen har især med sit arbejde i Mary Fonden understreget, at der er håb forude, og at 2021 kan byde på meget godt efter et svært 2020.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden