Lørdag, 19. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary ser frem mod 2021: Det glæder vi os til

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: HANNE JUUL/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Mary har med Mary Fonden været gennem et meget udfordrende år, og nu er det allerede tid til at se fremad mod næste år.

For kronprinsesse Mary er noget af det mest inspirerende at arbejde som frontfigur for Mary Fonden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forleden udsendte Mary og fonden en hilsen i anledning af julen og årsskiftet.

Kronprinsesse Mary er blevet udfordret

Mary Fonden har haf et udfordrende 2020, og nu ser man allerede frem mod et 2021, der kan byde på meget godt.

Et af Mary Fondens indsatsområder er mobning, der skal udryddes overalt - blandt andet i skolerne.

Mange bliver mobbet

- Der er stadig for mange børn i Danmark, der bliver mobbet, og som ikke trives ikke med at gå i skole. Derfor har vi i flere år sammen med Børns Vilkår og Red Barnet arbejdet på at udvikle det, vi mener, der skal til for at bekæmpe mobning og skabe trivsel: Et helhedsorienteret program, der involverer alle i og omkring skolen i det vigtige arbejde med at identificere og bekæmpe mobning, siger kronprinsesse Mary i sin julehilsen fra Mary Fonden, og hun fortsætter.

Skolestyrken blev søsat i år

- I år søsatte vi indsatsen, som har fået navnet Skolestyrken, fordi den giver de nødvendige redskaber og viden til, at skolerne selv kan håndtere mobning og fremme trivsel for alle. Programmet er i øjeblikket ved at blive implementeret på 20 skoler, lyder det fra Mary, der ser meget frem til, at endnu flere skoler kommer i gang med projektet næste år.

Tilfreds kronprinsesse

- Til næste år kan endnu flere skoler over hele landet være med – det glæder vi os til. Og vi er glade for, at skolerne i den første evaluering melder tilbage, at Skolestyrken er et stærkt, sammenhængende program, der på troværdig vis og med høj faglighed styrker skolernes vigtige trivselsarbejde, kommer det fra kronprinsessen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden