19. dec. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Søde juleminder: Mary, Isabella og Josephine til fest med John Donaldson

Kronprinsfamilien og John Donaldson
Kronprinsfamilien og John Donaldson
Foto: Aller Foto
For kronprinsparret og deres fire børn var det herligt at være en tur til julekoncert med kronprinsessens far John Donaldson. Mary, Isabella og Josephine fik flotte julebuketter ved ankomsten.

Der blev midt i december 2018 julehygget til den helt store guldmedalje, da kronprinsfamilien i selskab med Marys far, John Donaldson, og hans kone Susan var til skøn julekoncert i København.

Mary og John Donaldson til julefest

Kronprinsfamilien og Marys far, John Donaldson, og hans fru Susan fik en varm modtagelse af søde blomsterpiger, da det royale selskab ankom til årets store julekoncert med Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Børnekor.

Fine buketter til Mary, Isabella og Josephine

Der var fine buketter til kronprinsesse Mary, prinsesse Isabella og prinsesse Josephine.

Kronprinsesse Mary, som er protektor for børnekoret, hilste pænt på blomsterpiger og korledere, og herefter hilste børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent, på velkomstkomitéen.

Frederik var veloplagt

Også en veloplagt kronprins Frederik og John Donaldson sagde pænt goddag.

Og så stillede kronprinsfamilien med børnenes morfar John Donaldson og fru Susan op til familiebillede. Prinsesse Josephine bød naturligvis på et herligt julesmil.

Passede godt på morfar

Kærlighed og skøn musik var ingredienserne i julekoncerten, der blev indledt med Luciaoptog.

Efter en sød, musikalsk julefest kom Mary, Frederik, børnene og deres morfar John og fru Susan ud af koncertsalen. John holdt Isabella i hånden, og han virkede utroligt glad for at være sammen med alle børnebørnene, som også tog sig kærligt af deres elskede morfar

Se den kongelige familie ankomme til julefest i videoen herunder.

Læs mere om: