5. feb. 2021
Af Trine Larsen

Fylder 45 år: Det glæder prinsesse Marie sig til

Prinsesse Marie
Foto: Kaspar Wenstrup
Når prinsesse Marie lørdag 6.februar fylder 45 år, vil den halvrunde fødselsdag blive fejret i Paris, hvor hun bor med sin elskede mand, prins Joachim og børnene prins Henrik,11, og prinsesse Athena,9, Og der står et specielt ønske højst på prinsessens ønskeseddel

Når prinsesse Marie lørdag kan fejre sin 45 års fødselsdag i Paris, er der helt sikkert ét bestemt ønske, der står øverst på prinsessens ønskeseddel.

At det kommende år bliver mere lyst og lykkeligt, at hverdagen vender tilbage uden sygdom, og svære stunder.

For prinsesse Marie har haft et “annus horribilis”, et frygteligt år med store omvæltninger, chok, sygdom og bekymringer.

Prinsesse Marie har nemlig gennemlevet et år med store personlige udfordringer – et år, hvor stor glæde blev afløst af dyb frygt og sorg.

For midt i en tiltrængt sommerferie, efter måneders corona-isolation og strenge restriktioner i Paris, ændredes prinsesse Maries liv endnu mere dramatisk, da prins Joachim pludselig blev ramt af en blodprop i hjernen.

Frygten for, hvordan dét ville ændre familiens liv har naturligvis fyldt prinsessens tanker og bekymringerne har været mange. Selvom prins Joachim er kommet sig helt mirakuløst og uden fysiske mén, så nager uvisheden og frygten, efter så alvorlig og chokerende en oplevelse.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb05-forsider.jpg

Læs mere om: