18. sep. 2013
Af Jan Bergman
Gallataffel på Fredensborg Slot – her er menuen
Dronning Margrethe og præsident præsident Truong Tan Sang på Fredensborg Slot.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Regentparret er her til aften værter omkring en fornem gallataffel på Fredensborg Slot i anledning af Statsbesøg fra Vietnam.
De mange fornemme gæster kan forvente en hyggelig aften i de kongelige gemakker med fin spise og hyggelig musikunderholdning.
Herunder kan du se hvad de får at spise og drikke og hvad de skal høre:
MENU
- Klipfiskemousse med lakserogn
- Kylling i citron med carotter og majs
- Svinenakke med bladbeder, selleri, ærter og ingefærsauce
- Rissalat med rejer
- Vandbakkelseskrans med pomerans
---- - LA CIGARALLE DU PRINCE 2011
- CAHORS
- CHATEAU DE CAYX 1989, MG
- CAHORS
- CHAMPAGNE CHARLES HEIDSIECK BRUT
MUSIK
v/ Den Kongelige Livgardes Musikkorps
- A.O. Stein: Dronning Margrethe II’s parademarch
- G. Verdi: Ouverturen til Nabucco
- E. Waldteufel: "Min drøm" vals
- H.C. Lumbye: Polonaise
- W.A. Mozart: Rondo alla Turca
- C.M. Doky(arr.): All Is Peace (vietnamesisk vuggevise)
- P. Beier: Prins Henriks honnørmarch
- H.C. Lumbye: "Erindring om hjemmet" gallop
- E. Bastholm: Fredensborg march