Søndag, 22. januar 2023 - af Ulrik Ulriksen

Gang i den på gymnasiet: Prins Christian går spændende tid i møde

Prins Christian
Prins Christian 
Foto: Lars H. Laursen
Det er et spændende år, prins Christian har taget hul på rent fagligt på Ordrup Gymnasium, hvor han går i 2.g. Også på det sociale område er der gang i den i den kommende tid på det populære gymnasium.

For prins Christian byder dette år på meget spændende, og der er blandt andet gang i den på Ordrup Gymnasium, hvor Christian går i 2.g.

Alle, der kender bare en smule til et gymnasialt forløb, ved, at 2.g er et år, hvor der skrues op for tempoet i undervisningen, og hvor man afslutter et par af fagene, der tæller til studentereksamen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor er det andet af de tre gymnasieår meget vigtigt, og der vil i løbet af især foråret være flere store udfordringer for alle 2.g’ere.

Christian og kammeraterne klar til spændende tid

Midt i det faglige arbejde er der heldigvis også plads til festlige begivenheder og hygge eleverne imellem.

Vinterferien nærmer sig, og det plejer altid at være et hit for alle elever, som får et tiltrængt break og måske kan suse af sted på skiferie eller nyde andre sjove aktiviteter sammen.

Og på Ordrup Gymnasium er der allerede sidst i januar gang i musik og dans, når nogle af skolens elever opfører den ikoniske 80’er musical Fame, der handler om en gruppe studerende på New York Citys High School of Performing Arts.

Det er meldt vidt og bredt ud i lokalområdet, at der er premiere den 30. januar og forpremiere allerede den 29. januar, og det plejer at samle hele skolen.

Hvert år siden 1987 har elever og lærere lavet musicals på Ordrup Gymnasium, så det er en fin tradition, hele skolen samles om i løbet af dagene med Fame-forestillinger sidst i januar og først i februar.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden