22. maj. 2021
Af Marianne Singer

Garvet far til fire: Frederik førte an i glad børneflok

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Kronprins Frederik legede sjakbajs for en flok livlige børnehavebørn under et officielt besøg fredag.

Der var fuld fart på, da kronprins Frederik i fredags som protektor for organisationen Plant et Træ deltog i et hyggeligt arrangement med 40 børn fra Vestamagers naturbørnehave i Kastrup.

Ti af børnene, der er mellem 3 og 6 år, fik efter modtagelsen lov til at være med til at plante et flot kastanjetræ sammen med kronprins Frederik i børnehavens udeareal.

Se videoen med kronprins Frederik som "sjakbajs" for de søde børn

Styr på det

Og her gik det livligt for sig med nysgerrige spørgsmål til den kongelige gæst og søde kommentarer fra børnene, samtidig med at der skulle graves.

Det havde kronprinsen, der har god øvelse med børn som far til fire, helt styr på og klarede som "sjakbajs" for projektet både at svare på spørgsmål og plante træet.

Grønt projekt

Dagens arrangement markerede begyndelsen på et spændende projekt i Tårnby Kommune, hvor medlemmer af den tidligere kundeklub "CPH Advantage" i Københavns lufthavn, har doneret deres point til organisationen Plant et Træ, som vil gå til lokaltræplantning til gavn for naturen og de lokale børn og unge.

Således planter Tårnby Kommune og Plant et Træ i 2021 både træer og buske i kommunens dagtilbud, SFO´er, skoler og klubber samt på en række andre offentlige steder.

Læs mere om: