Mandag, 15. december 2014 - af Casper Nielsen

Genoplev året i kongehuset

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Jesper Sunesen/BILLED BLADET
Dronning Margrethe og resten af kongefamiliens forrygende år tages under kærlig behandling af Tine Gøtzsche og Mark Stokholm, når DR sender "Året i kongehuset" den 21 december.

Tine Gøtzsche og Mark Stokholm er klar til at guide seerne tilbage gennem årets største royale begivenheder, når DR sender året i kongehuset.

2014 har været et begivenhedsrigt år for det danske Kongehus.

Ikke mindst Prinsgemalen Henriks 80 års fødselsdag i juni løb med mange overskrifter og opmærksomhed, og DR sætter derfor i programmet fokus på Prinsgemalens ”cool-faktor”, skriver DR i en pressemeddelelse.

2014 var også året, hvor Dronning Margrethe blev den næst længst siddende regent på den danske trone.  Programmet følger hende, når hun er vært for officielle statsbesøg herhjemme og på hendes stort anlagte statsbesøg i Kina.

Der vil også blive et tilbageblik på Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary ti års bryllupsdag, ligesom  programmet ser på, hvad det betyder for kongehuset, at prins Joachim og prinsesse Marie er flyttet fra Schackenborg Slot i Møgeltønder og til Klampenborg nord for København.

Programmet optages på det smukke Frederiksborg Slot i Hillerød, hvor Mark Stokholm og Tine Gøtzsche blandt andre får selskab af kjoledesigner Jesper Høvring, politisk kommentator Thomas Larsen,  chefredaktør Anette Kokholm , radiovært Esben Bjerre og ikke mindst BILLED BLADETs egen hofreporter Trine Larsen.

'Året i Kongehuset 2014' sendes på DR den 21. december klokken 21.20.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden