Mandag, 13. august 2018 - af Ulrik Ulriksen

GENSE BILLEDERNE: Kongelige i galla og regnvejr

Trods silende regn var der smil og stil over kronprinsesse Mary og de øvrige kongelige, som var gæster til en gallafest i anledning af en helt særlig rund fødselsdag i Norge.

En smule regn skal ikke ødelægge en god fest. Den indstilling havde de mange celebre gæster til en helt speciel dobbelt 80-årsfest i Oslo i Norge for lidt over et år siden.

Regnen væltede ned over den norske hovedstad, da blandt andre Danmarks kronprinspar, dronning Margrethe og dronning Anne-Marie samt Sveriges kronprinsesse Victoria og hendes prins Daniel gjorde deres entré til fest for kong Harald og dronning Sonja i Den Norske Opera i Oslo.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary i regnen

Mary og Frederik og alle andre værnede sig mod regnen ved hjælpe at store transparente paraplyer, mens de gik mod festen, der heldigvis fandt sted indendøre.

Udover danskerne var også Sveriges gravide prinsesse Sofia og Hollands dronning Maxima samt Belgiens dronning Mathilde med til den norske fest.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Jubel og blitzlys

Kronprinsesse Mary og dronning Margrethe fik ekstra meget jubel og blitzlys, da de spadserede elegant og stilfuldt op ad løberen til operaen.

Trods regnen var der store smil og glad forventning fra alle de kongelige gæster, hvilket de mange fine billeder fra begivenheden er et tydeligt bevis på.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden