Torsdag, 24. september 2020 - af Ulrik Ulriksen

Glad prinsesse Marie: Det er fantastisk!

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Martin Høien
For prinsesse Marie var det en stor glæde at besøge et helt specielt sted i Paris.

Prinsesse Marie åbnede forleden i Petit Palais med stil kunstudstillingen ”L'Âge d'or de la peinture danoise” med værker af danske Guldaldermalere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Udstillingen i Frankrigs hovedstad Paris præsenterer en række danske guldaldermalerier fra perioden 1801 til 1864, og den er blevet til i samarbejde med Statens Museum for Kunst i København og det svenske Nationalmuseum i Stockholm.

Prinsesse Marie var begejstret

Udstillingen er åben for publikum fra og med den 22. september 2020 til og med den 3. januar 2021.

Prinsesse Marie var vild med den smukke kunst.

– Den er flot, virkelig smuk. Det er skønt med en samling af guldaldermalernes kunst. De flotteste malerier. Det er fantastisk at se denne udstilling i Paris, og at det kan lade sig gøre, så vi er meget glade, sagde prinsessen på den specielle dag.

Tlbage til Danmark

Prinsesse Marie kan nu se frem til sine næste officielle opgaver som markant medlem af det danske kongehus den 29. og 30. september, hvor prinsessen er tilbage i Danmark.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om prins Joachim og prinsesse Maries fantastiske dag i Paris.

Vi talte med både Joachim og Marie på dagen, der bød på så meget godt efter en svær sommer præget af prins Joachims blodprop i hjernen.

Og så har dronning Margrethe i den forløbne uge budt på en skøn nyhed, der har vakt glæde og beundring både i Danmark og i udlandet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden