20. jul. 2018
Af af Trine Larsen

Glæde i Gråsten: Dronningen og børnebørnene samlet

Dronning Margrethe og kronprinsfamilien.
Dronning Margrethe og kronprinsfamilien.
Foto: Claus Fisker
Dronning Margrethe blev taget imod af kronprinsparret og deres fire børn, da hun torsdag ankom til Gråsten Slot. Her var de fredag samlet for at se vagtskiftet.

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary og deres fire børn tog kærligt imod dronning Margrethe, da hun torsdag kom til Gråsten. I dag var de sammen til vagtskiftet.

Kongefamilien var samlet og kom med dronningen i spidsen glade ud til vagtskiftet på Gråsten Slot fredag ved middagstid.

Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary samt børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent, der har holdt ferie i det Sønderjyske nogen tid, sluttede kærligt ring om dronningen.

Med var også dronningens lillesøster, dronning Anne-Marie.

https://imgix.billedbladet.dk/graasten-dronn.jpg
Foto: Claus Fisker

Tre uger i Gråsten

Dronning Margrethe kom til Gråsten Slot torsdag og skal efter planen være på slottet i tre uger.

Det var tydeligt, at dronningen nød at have sin søn, svigerdatter og børnebørnene omkring sig på Gråsten, hvor de alle holder meget af at være, og hvor de kan være sammen og nyde sommerferien i en afslappet og hyggelig atmosfære.

Det kongelige ferietøj er fundet frem, og shorts er favorit-påklædningen i sommervarmen for de kongelige herrer, mens dronningen, hendes søster og kronprinsesse Mary samt de to prinsesser var i sommersandaler og lette kjoler og nederdele.

Sommerferie uden prins Henrik

Når dronningen nyder dagene med kronprinsparret og børnebørnene, er det fordi, det er første sommerferie på Gråsten, siden prins Henrik døde i februar.

Prins Henrik var netop kommet på hospitalet og blevet opereret, da dronningen sidste år opholdt sig på Gråsten, og mens hun dengang bekymrede sig, så er det helt anderledes i år, hvor prinsen ikke er mere.

Det er stadig en sorg, men den er nemmere at holde på afstand for dronningen, når hun har kronprinsparret og børnebørnene omkring sig.

Glæd dig til BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge får du en flot Gråsten-reportage med nye og skønne billeder af den kongelige familie fra sommerfotograferingen sidste weekend.

GALLERI: Gråsten Slot (Foto: ALLER MEDIA)

Læs mere om: