Torsdag, 24. juni 2021 - af Marianne Singer

Glæder sig: Det skal kronprinsesse Mary lave efter sommerferien

Kronprinsesse Mary. 
Kronprinsesse Mary. 
Foto: Claus Fisker
Kronprinsesse Mary er klar til nogle spændende dage, når hun er tilbage fra årets sommerferie i august.

Lige om lidt starter sommerferien også for kronprinsesse Mary og hendes familie.

Men allerede nu ved hun, hvad hun i starten af august, lige efter ferien igen er slut - noget hun helt sikkert glæder sig meget til allerede. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Aflyst sidste år

I august finder nemlig igen Fri for mobberi Børnestafetten igen sted, efter at det måtte aflyses sidste år på grund af pandemien. 

Kronprinsesse Mary sprudler da også af godt humør i en ny video, som Mary Fonden torsdag har offentliggjort på deres sociale medier. 

Imod mobning

- Med Fri for Mobberi Børnestafetten løber vi for trygge børnefælleskaber. Og for at slå fast, at mobning aldrig er i orden. Jeg håber, at I vil løbe med, lyder det smilende fra kronprinsesse Mary i videoen, hvor man ser hende løbe afsted hjemme i haven i Frederik 8.s Palæ på Amalienborg. 

I videoen ser man også en gravid Johanne Schmidt-Nielsen, der er generalsekretær for Red Barnet, træne med. 

Rundt i landet  

"Løb mod mobning og for det gode fællesskab ????‍♀️! Vær med, når Bamseven igen i år løber 1 km mod mobning. I år kommer vi rundt i hele landet - skal du løbe med?
Vi løber i:

? København d. 7. august
? Rønne d. 8. august
? Esbjerg d. 9. august
? Odense d. 10. august

Læs mere og tilmeld jer via link i bio

OM LØBET:

? Ruten er en kilometer, som børnene løber med en lille Bamseven som stafet, som de afleverer i favnen på en stor Bamseven, når de kommer i mål.
? Alle børn får en flot medalje, en T-shirt fra Wheat med bl.a. Bamseven på og efter løbet er der vand, frugt og en lille snack.
? Løbet er målrettet børn fra 0-9 år – de mindste gerne i selskab med en forælder eller i klapvogn. Ældre søskende op til 13 år må også gerne være med.
? Det koster 125,- kr. per barn at være med. Forældre løber med GRATIS.

Mary Fonden og @redbarnetdk står i fællesskab bag @friformobberi med finansiel støtte fra Ole Kirk's Fond.," skriver Mary Fonden til det søde opslag med kronprinsesse Mary. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden