25. sep. 2021
Af Marie Krakau

Glamour for alle pengene: Mary stråler i iøjnefaldende nederdel

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Lars H. Laursen
Kronprinsesse Mary stråler ved dette års uddeling af Kronprinsparrets Priser.

I en grøn nederdel og sort overdel gjorde kronprinsesse Mary en smuk entré til dette års uddeling af Kronprinsparrets Priser, der afholdes i Vejle Musikteater.

Med kronprins Frederik ved sin side strålede Mary i den iøjnefaldende, skinnede grønne nederdel med fine lyse detaljer med mønster af grene og blade, der var sat sammen med en enkel sort, langærmet top, der viste kronprinsessen kraveben.

Øreringene matchede smukt nederdelens grønne stof, mens de sorte sko med transparant detalje ligeledes matchede looket, denne gang blot overdelen.

https://imgix.billedbladet.dk/lhl_8106look_0.jpg
Kronprinsparret ved Kronprinsparrets Priser 2021.
Foto: Lars H. Laursen

Fra afslappet til glamurøst look

Sent på eftermiddagen havde kronprinsessen og kronprinsen besøgt museet Kongernes Jelling. Her var Mary anderledes afslappet klædt i skjorte, strikket vest med bælte om livet, løse bukser og en lækker overshirt.

https://imgix.billedbladet.dk/_lhl8651w_0.jpg
Kronprinsesse Mary
Foto: Lars H. Laursen

Det var også iført dette outfit, at hun afholdt generalprøve på prisshowet, hvorefter hun kunne iføre sig aftenens glamourøse look samt få sat hår og lagt den endelige makeup.

Kronprins Frederik var iført elegant, stirbet jakkesæt blå med kobberfarvet slip.

Kronprinsparrets Priser kan ses på DR1 fra kl. 21-22:30 lørdag aften, hvor det er de rutinerede værter Tina Müller og Kåre Quist, der styrer løjerne på scenen i Vejle.

Kronprinsparret vil i løbet af aftenen uddele flere priser fra scenen.

Læs mere om: