Mandag, 6. juni 2022 - af af

Godt nyt om løbefest ved Amalienborg: Josephine, Isabella og Vincent har Christian med til start

Prinsesse Josephine, prinsesse Isabella og prins Vincent

Prinsesse Josephine, prinsesse Isabella og prins Vincent

Foto: Hanne Juul
Dagsformen er så god, at alle kronprinsparrets fire børn stiller til start til Royal Run-familiemile ved Amalienborg. Denne gode nyhed har kronprins Frederik netop leveret fra Aalborg.

Når den populære Royal Run-familiemile på 1609 meter skal afvikles i dag ved ca. 12.40-tiden, så er der kongelig deltagelse.

Det har kronprins Frederik netop løftet sløret for i et interview med TV 2 fra Royal Run i Aalborg.

Vil deres børn stille op i København?

- De stiller op til det første af dem med stor glæde og entusiasme, så det bliver godt, sagde kronprinsen og afslører dermed, at alle børnene løber famliemile.

Prins Christian hans tre søskende til start

Det betyder altså tilsyneladende, at prins Christian sammen med prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine løber afsted fra startområdet i Nyhavn til målstregen ved Amalienborg Slotsplads.

Sidste år meldte Christian fra til Royal Run, og derfor var det kun Isabella og tvillingerne, der stillede til start, men i år er kronprinsfamiliens ungdomshold altså igen i stærkeste opstilling.

Kronprinsesse Mary og prins Christian

Kronprinsesse Mary og prins Christian

Foto: Hanne Juul
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi følger med i det hele

BILLED-BLADETs udsendte forsøger at holde børnenes tempo og dække starten i Nyhavn for derefter at løbe en smutvej til målområdet for at tage imod Christian, Isabella, Josephine og Vincent, når de krydser målstregen og får en Royal Run-medalje hængt om halsen.

Hvis de løbende medarbejdere fra BILLED-BLADET rammer muren og ikke når frem i tide, så har vi heldigvis et par ekstra kolleger stationeret i målområdet til at tage sig af reportagen fra børnenes flotte opløb.

Mon ikke Vincent og Josephine og deres ældre søskende har en enkelt kommentar eller to til alle BILLED-BLADETs repræsentanter om deres sikkert fine indsats til løbefesten.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden