Mandag, 6. juni 2022 - af Ulrik Ulriksen

I dag lyder startskuddet: Sådan følger du med i Royal Run med Mary og Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Hanne Juul
Det bliver en mandag med fart og tempo over hele landet, og også lige her på Danmarks Royale Website skal der løbes stærkt, når vi dækker motionsfesten Royal Run med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik i hovedrollerne.

Senere i dag lyder startskuddet til dette års Royal Run, hvor TV 2 som mediepartner bringer løbet og fællesskabet ud til danskerne på TV 2 og TV 2 Play.

BILLED-BLADETs veltrimmede Royal Run-hold er også på banen og vil løbende bringe reportager fra den heftige motionsfest, der byder på et kronprinspar i topform efter en forrygende weekend med bryllup i Berleburg, som du selvfølgelig også kan læse alt om lige her på Danmarks Royale Website.

Mary og Frederik løber i hele Danmark

TV 2 og billedbladet.dk er med, når kronprinsen fortsætter succesen og inviterer til Royal Run med rekordmange danskere, over 90.000, på banen i Aalborg, Aarhus, København/Frederiksberg, Bornholm, Kolding og Næstved.

Kronprins Frederik løber sammen med danskerne i Aalborg, Aarhus og København, mens kronprinsesse Mary løber i Kolding og Næstved, og så vil dagsformen afgøre, hvor mange af kronprinsparrets børn, der i dag løber Royal Run.

Stjerneværter i aktion

Fra studiet ved målstregen på Amalienborg Slotsplads styrer TV 2’s Natasja Crone og Louise Wolff begivenhederne.

Puk Elgaard, Petra Nagel, Ida Wohlert, Mikkel Kryger, Stine Bjerre Mortensen og Lasse Sjørslev med flere er med ved startlinjer og målstreger rundt om i landet, når danskere i alle aldre møder kronprinsparret i Danmarks største løbefællesskab.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På jeres pladser – færdige – læs!

TV 2 dækker løbene i Aalborg, Aarhus, Kolding, Næstved, Bornholm og København/Frederiksberg.

Alle steder kan der vælges imellem tre distancer: One mile (1.609,34 meter), 5 kilometer og 10 kilometer.

Og man kan både løbe og gå, så alle kan være med.

Vi glæder os her på billedbladet.dk til at sætte gang i vores Royal Run-reportage, der kulminerer med masser af friske billeder fra Amalienborg Slotsplads.

God fornøjelse fra alle os på BILLED-BLADET!

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden