Søndag, 3. maj 2020 - af Trine Larsen

Grev Ingolf i corona-isolation hjemme

Grev Ingolf og grevinde Sussie
Grev Ingolf og grevinde Sussie
Foto: Lars H. Laursen
Dronning Margrethes fætter, 80-årige grev Ingolf af Rosenborg, er i isolation hjemme på gården Egeland, efter at han i midten af marts kom hjem fra et ophold på genoptræningsstedet Vejle Fjord efter alvorlig sygdom. Og lige siden er det gået fremad med grevens helbred.

Grev Ingolf af Rosenborg har de seneste måneder kæmpet en sej og brav kamp for at komme i bedring efter et langt og opslidende hospitalsophold i vinter, hvor både lungebetændelse og helvedesild stødte til og gjorde livet svært for greven, der fyldte 80 år 17. februar.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men grev Ingolf er for længst hjemme igen og dét gør ham godt. Siden begyndelsen af marts har grevens helbredsmæssige fremgang været klart bedre, og hans mål var da også at blive frisk nok til at fejre sin kusine dronning Margrethes 80-års fødselsdag. Den store festdag havde greven glædet sig til sammen med hustruen grevinde Sussie. Men som alle andre gæster, måtte de så nøjes med at sende en hilsen til dronningen på dagen. 

Efter hospitalsopholdet var greven nogle uger på Vejle Fjord for at komme til kræfter og begynde genoptræning, og de gode takter forsætter greven stille og roligt hjemme på Egeland, hvor han sammen med grevinden er i frivillig isolation.

Men her kan grev Ingolf nu, hvor han er kommet af med sin ekstra ilt og sin rollator, gå nogle gode ture og komme endnu mere til kræfter i parrets store smukke have - og det sørger hans 10 år yngre hustru, grevinde Sussie, for sker.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden