Torsdag, 13. februar 2020 - af Trine Larsen

Greve Ingolf taler ud i BILLED-BLADET

Greve Ingolf 80 år
Foto: Hanne Juul
Greve Ingolf af Rosenborg, der er fætter til dronning Margrethe, fylder på mandag 17. februar 80 år. I den anledning har BILLED-BLADET i denne uge et stort og åbenhjerteligt interview med greven, der kunne have været Danmarks konge i dag.

I BILLED-BLADET i denne uge kan I læse et stort og meget åbenhjerteligt interview med greve Ingolf af Rosenborg. Han ser tilbage på et langt og begivenhedsrigt liv, som har tilført greven, der er født prins til Danmark og egentlig kunne have været konge af Danmark i dag, både sorger og glæder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er hofreporter Trine Larsen, der har talt med greven af Rosenborg i anledning af hans 80 års fødselsdag på mandag 17. februar og det er der kommet et udsædvanligt, humoristisk og indsigtsfuldt interview ud af. Greve Ingolf fortæller uhøjtideligt om sit usædvanlige liv og den skæbne, der blev hans og det sker med varme og selvindsigt.

Greven er lige nu til genoptræning på Vejlefjord efter en lang hospitalsindlæggelse for lungebetændelse, men han er i god bedring og fremgang, godt hjulpet af sit livs kærlighed, grevinde Sussie. De har været sammen i 22 år og deres møde og kærlighed, mange rejser og sjove liv, fortæller den kommende fødselar også om, ligesom han fortæller om tv-serien om sin farbror, kong Frederik IX, som netop har opslugt danskerne og som jo er hans nærmeste families skæbne.

Læs selv med i BILLED-BLADET, hvor greven fortæller, hvor meget det optager ham, at han i dag kunne have været konge, om forholdet til sin kusine, dronning Margrethe, om altid at ville betale kontant, om hvorfor han havnede på en gård i Jylland og ikke mindst, om at miste dem, man holder af.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden