Onsdag, 12. februar 2020 — af Trine Larsen

Greve Ingolf indlagt

Greve Ingolf af Rosenborg
Foto: Jesper Sunesen
Dronning Margrethes fætter, Greve Ingolf, der på mandag fylder 80 år, har været gennem en længere hospitalsindlæggelse på Kolding Sygehus med lungebetændelse. Men den snart 80 årige greve er nu kommet på genoptræning og kæmper hårdt for at blive rask

Efter et langt sejt ophold med svær lungebetændelse på Kolding Sygehus er greve Ingolf af Rosenborg nu udskrevet til genoptræning. Det skete i sidste uge, hvor den 79-årige greve var stærk nok til at forlade hospitalet og begynde kampen for at blive stærk og frisk igen før sin 80 års fødselsdag mandag 17.februar. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trods den runde flotte fødselsdag har greve Ingolf ingen planer om festligheder i anledning af dagen, tværtimod. Hvis der skal holdes fest, skal det først være til sommer, når vejret er godt, mener greven, der håber, han bliver rask til bl.a. at deltage i sin kusine dronning Margrethes fødseldag 16. april, som han og hustruen grevinde Sussie naturligvis er inviteret til.

I anledning af den kommende 80-års fødselsdag har BILLED-Bladets hofreporter Trine Larsen talt med Greve Ingolf og dét varme og humoristiske interview kan I læse i BILLED-BLADET, som udkommer torsdag 13. februar. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden