Onsdag, 15. juni 2022 - af Stine Schou

Grund til fejring: Prins Nikolais kæreste scorer topkarakter

Foto: Martin Høien
Benedikte Thoustrup, der er kæreste med prins Nikolai, har netop fået den højest mulige karakter for sit bachelorprojekt.

Benedikte Thoustrup kan kalde sig for bachelor.

I en story på Instagram, som hendes veninde Emilie Høiland har delt, kan man se prins Nikolais kæreste stå foran Copenhagen Business School, med tre store buketter blomster. Smilet er stort og den ene arm er rakt op mod himlen. Hun er tydeligvis meget glad.

Og hun har særlig god grund til at juble. For hun er ikke bare blevet færdig med sin bacheloruddannelse, hun afslutter den også med topkarakter, et 12-tal.

Af Benedikte Thoustrups Instagramprofil fremgår det, at hun afleverede sit bachelorprojekt for omkring fire uger siden og i de seneste uger har hun blandt andet tilbragt tid sammen med nogle veninder i Paris.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Benedikte Thoustrup mødte prins Nikolai, 22, da de begge var elever på Herlufsholm Skole, hvorfra de begge blev studenter i 2018. Prins Nikolai arbejder som fotomodel sideløbende med sine studier også ved Copenhagen Business School

- Vi nyder hinandens selskab og har det godt sammen, fortæller prins Nikolai om sin kæreste i et stort interview i denne uges BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden