Hele verden falder på halen over prinsesse Isabella

Prinsesse Isabella

Prinsesse Isabella

Foto: H.K.H. kronprinsessen
Rundt omkring på kloden har der været mange fine reaktioner på en serie helt nye billeder af Danmarks prinsesse Isabella.

Prinsesse Isabella fyldte onsdag den 21. april 14 år, og det fejrede kronprinsesse Mary og kronprins Frederik med at præsentere hele Danmark og resten af verden for en lille serie nye portrætter af fødselaren.

Fantastiske billeder af Isabella

Kronprinsesse Mary har taget de nye billeder, som fra onsdag morgen blev lagt på kongehusets socaile medier, hvor de er et kæmpe hit.

International opsigt

Også internationalt har fødselsdagsbillederne af Isabella vakt opsigt.

På kongehusets sociale medier kan man blandt kommentarerne finde rigtig mange fra udenlandske fans, og så har store medier i hele verden også for alvor fået øjnene op for, at Isabella er en køn prinsesse på de nye billeder.

Ikke til at genkende

Prinsesse Isabella har altid haft en særlig og kærlig udstråling, men internationale medier bemærker, at Isabella har forandret sig meget og næsten ikke er til at genkende i forhold til for et par år siden.

I England har Daily Mail skrevet om Isabella og de nye billeder, og de bemærker, at Isabella ser mere voksen ud og er næsten uigenkendelig i forhold til for et par siden.

Ligner Mary

I Svensk Damtidning i Sverige har man også fokus på, at Isabella er en køn teenager, og det australske medie 7news slår fast, at Isabella ligner sin mor mere end nogensinde.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden