Nu taler Mary om Christians store valg: Vi støtter ham

Se også:

Prins Christian skal på kostskole efter sommerferien. I forbindelse med en officiel opgave i dag talte kronprinsesse Mary for første gang om Christians valg af skole.

For prins Christian venter der en spændende ny udfordring, når han efter eget valg begynder på Herlufsholm Gymnasium efter sommerferien.

Kronprinsesse Mary taler om prins Christian

I forbindelse med en officiel opgave i dag på Gerlev Idrætshøjskole, hvor der var fokus på lancering af State of World Population report 2021,.talte kronprinsesse Mary for første gang om Cristians valg af kostskole.

Både Mary og kronprinsen er meget positive i forbindelse med deres ældste søns valg af ny skole.

Det fortæller kronprinsessen i denne video..

Christians eget valg

Den 14. april sendte kongehusets kommunikationschef Lene Balleby denne pressemeddelelse ud:

”I slutningen af juni afslutter H.K.H. Prins Christian folkeskolens niende klassetrin på Tranegårdskolen i Gentofte, hvor Prinsen har været elev siden 0. klasse. Prinsen ønsker at fortsætte sin skolegang på Herlufsholm Gymnasium i Næstved, hvor han efter sommerferien er tilmeldt skolens kostafdeling.”

Prins Christian
Foto: Martin Høien

Prins Christian

En moden beslutning

Det er en meget moden beslutning, prins Christian har truffet, for Herlufsholm Skole er et helt specielt sted, der stiller store krav til den enkelte elev.

Det ved Christians fætter prins Nikolai alt om, for han havde et par gode år som elev på Herlufsholm fra 2014 til 2018.

Mary er protektor

Mary deltog ved arrangementet på Gerlev Idrætshøjskole som protektor for UNFPA 

State of World Population report, som blev lanceret ved begivenheden med Mary i en markant rolle, er en årlig rapport udgivet af United Nations Population Fund, UNFPA, som blandt andet beskriver udviklinger og tendenser i verdensbefolkningen. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden